Blomkålspanakotta med fläskfilé

I kväll provade vi något riktigt spännande. Blomkålspanacotta!
Ja jag vet det låter helt sjuk men det var riktigt gott.

Detta tillbehör ska serveras kallt. Jag följde detta recept: klicka här!

Till detta åt vi sallad gjord på sockerärtor, tomat, rödlök, bladspenat och balsamvinäger.

/M

Men jag valde att riva blomkålen.

20130120-175458.jpg

20130120-175511.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s