Fläskkotletter med blomkålsmos och svampsås

Gör såhär:
Koka blomkål, mixa och häll i lite Philadelphia eller grädde, krydda med muskot, salt och peppar.

Stek fläskkotletterna 2-3 min på varje sida tills köttsaften är genomskinlig. Krydda med salt och peppar.

Använd samma stekpanna, häll i grädde, lite soya och champinjoner, låt koka ihop.

/M

20130120-160849.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s