Kyckling och kållåda

Underbart god kyckling-och kållåda:
Rensa en grillad kyckling och dela i lagom stora bitar. Strimla en gul lök och ett litet huvud spetskål och stek i rikligt med smör och rapsolja till det mjuknar. Krydda med salt, kummin och lite soya.
Smörj en form och fördela kyckling och kål i formen. Blanda en burk crème fraîche fetaost/soltorkade tomater med ca 10 strimlade soltorkade tomater, rikligt med riven god ost och ett par dl eko turkisk yoghurt. Krydda ev med salt och svartpeppar. Blanda allt i formen. Grädda i 225 gr i ca 10-15 min. Njut!/AC

20130212-192553.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s