Latmansgratäng

Gör såhär:
Rensa en färdiggrillad kyckling och dela i lagom bitar. Lägg i smord form.
Stek ett pkt fryst brysselkål i olja på mellanvärme, krydda med salt o peppar. Mot slutet tillsätt en hackad rödlök och en röd paprika. Häll allt över kycklingen och blanda.
Strimla ca 10 soltorkade tomater och dela ca 1dl gröna oliver med pimiento. Lägg det över kycklingen.
Riv ca 2 dl lagrad ost. Tillsätt 2 dl crème fraîche och ca 1dl vispgrädde, 2 tsk Sambal Oelek. Täck formen med oströran. Grädda i 225 gr i ca 10-15 min. Njut!

/AC

20130212-192351.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s