Cholkladhjärtan

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175g.

Blanda 200g mandelmjöl, 1 msk stevia strö, 0.5 dl sukrin mellis, 3/4 dl vispgrädde och 3 äggvitor, till en ”mandelmassa”.

Lägg massan på ett bakplåtspapper och platta till dem lite. Kör in på plåt i ugnen ca 10 min. Ställ dem sedan i kylen på en tallrik.

Smörkrämen:
60 gram mjukt smör
100 gram philadelphiaost
0,5 dl sukrin melis eller annan flor sötning
3 msk stevia strö eller annan strö sötning
kakao efter smak

Smeta på krämen.
Ställ i kylen så att den stelnar.
Smält 70% choklad och doppa.
In i kylen igen tills chokladen stelnat.

/M

20130214-082359.jpg

20130214-082404.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s