Torskfileer med smörslungade morötter

Gör såhär:
Koka blomkål och broccoli i vatten med salt tills de blir aldente.

Koka sedan morötter på samma sätt och häll bort vattnet för att sedan hälla på en stor klick smör som smälter uppe på morötterna, rör om.

Till detta en stekt torskfile i smör och salt, peppar.

Kall sås:
Gräddfil, ingefära, salt, peppar, valnötsolja.

20130305-190250.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s