Vaniljpannacotta med jordgubbssås

4 stora portioner

• 6 dl vispgrädde
• 0.5 dl Sukrin Melis
• 0.5 msk vaniljpulver
• 4 gelatinblad

Lägg gelatinbladen i en skål med vatten.
Häll grädde, sukrin och vaniljpulver i en kastrull och låt koka upp under omrörning.
Ta upp gelatinbladen och krama ur dem.
Lägg dem i kastrullen och vispa.
Häll upp i serveringsformar / glas och ställ i kylen ca 3h så att de stelnar.

Mixa jordgubbar och häll över precis före servering.

/M

IMG_1235.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s