Fläskkarré med kålrotspommes

Stek fläskkarré i en stekpanna med smör. Krydda med salt och peppar.

Skala kålrot och skiva som pommes. Håll på olja och flingsalt och stoppa in i ugnen på en plåt med bakplåtspapper. 225g i ca 30 min.

Latmaskar kan nu välja att servera detta med Jensens färdigs pepparsås som bara ska blandas med vispgrädde i en kastrull i nån minut.🙂

Sen en sallad gjord på salladsåsen, tomat, fetaost och basilikaolja samt en skvätt citron.

/M

IMG_1350.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s