Snickerskaka

300 g mörk choklad 70%
200 g ekologiskt osötad jordnötssmör (
2 dl salta jordnötter

Smält chokladen över vattenbad
Värm jordnötssmöret tillsammans med jordnötterna (svag värme!)
Häll upp hälften av chokladen på bakplåtspapper och låt svalna. Bred sedan jordnötsröran ovanpå och toppa med resterande choklad.
Låt kallna i kylskåp och skär sedan i rutor! Strö gärna lite flingsalt (havssalt) ovanpå vid servering!

Receptet är lånat från denna blogg:
http://56kilo.se/snickers/

/M

IMG_1163.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s