Mjuk pepparkaka med chokladöverdrag lchf

Detta recep har jag tagit från denna blogg: http://bakasockerfritt.se/tag/pepparkaka

Jag gjorde om receptet lite enligt nedan:
50 gram smör
2 ägg
1 1/3 dl mandemjöl
1 ½ msk kokosfett
1 ½ dl grädde
3-4 msk sukrin melis
1,5 msk kakao
2 krm vaniljpulver
2 msk pepparkakskydda
1 tsk bakpulver
30 gram grovhackad choklad (70%)

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser och rör ner ägg, grädde och smält smör. Fördela smeten i en liten springform som är smörad. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter. Toppa kakan med smält choklad.

(Pepparkakskydda är mald nejlika, kardemumma och kanel).

/M

IMG_1683.JPGå

IMG_1682.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s