Raggmunk lchf



här kommer ett recept på raggmunk lchf som jag själv skapat. 

Detta recept är ”för hela familjen” och är därför inte så liberalt. Vill man så kan man utesluta äggen men då måste man låta smeten vila längre före man börjar steka.

Såhär gör du: 

Börja med att blanda 4 dl rivna morötter, 4 dl riven kålrot, 4 dl grädde, 3 ägg, 2 tsk fiberhusk. Krydda med salt och peppar och rör ordentligt. Låt stå lite så att fiberhusken sväller. Stek sedan i smör på medeltemperatur.

Till detta kokade jag upp ett halvt paket ekologiska lingon och strödde över 2 msk sukrin strö. (Detta blev rårörda lingon)

Och så till sist lite stekt bacon.

Och så ett tips:

Jag hittade denna sida på ett annat recept nu när Jag var klar, de har skapat raggmunkar av vitkål och brockolistammarna! http://vardagslivmedlchf.se/2012/november/flask-med-loksas-och-raggmunkar.html

De har även skapat en löksås, så man klassiskt kan servera tillsammans med fläsket.

Mycket gott!! /M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s