Fakir Köttfärsbiffar med gorgonzola

Fakir Köttfärsbiffar med gorgonzola

Att äta fakir / UFO / Nollning för att sätta igång förbränningen kan ibland vara svårt. Här kommer lite inspiration på vad man kan göra.

Vi köpte en köttkvarn i helgen så jag har malt egen färs gjord på fläskkarré, späck och sidfläsk. Detta kryddade vi med smoked paprikapulver, salt, peppar och cayenne pulver formade till fakir köttfärsbiffar och stekte i smör.

Till detta en gorgonzolasås gjord på gorgonzola och laktosfri grädde som kokats ihop.
Detta åt vi med några blad av machesallad och stekta champinjoner.

Denna rätt innehåller väldigt lite kolhydrater men vill man göra den ännu mer fakir så kan man ta bort Fakir champinjonerna och salladen.

/M

Fakir köttfärsbiffar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s