Sjögräsnudlar med gorgonzolasås

Såsen
Gorgonzola
Grädde
Champinjon
Gul Lök
Chiliflakes
Persilja
Peppar och lite salt

Fräs champinjoner och lök i en kastrull med smör och krydda.
Häll på grädde och låt de koka upp.
När grädden fått koka en liten stund ha i gorgonzola och smaka av.
Skölj nu nudlarna under vatten och ha sen i nudlarna i kastrullen med såsen, behöver inte kokas utan kan ätas direkt bara nudlarna får gotta runt sig i såsen ett par varv.

/J

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s