vegetarisk lchf lasagne

Tomatsås: fräs lök, vitlök och champinjoner i smör i en kastrull. Krydda med basilika och salt/peppar. Häll i krossade tomater och en skvätt vitt vin. Koka ihop.

Sätt ugnen på 175 g

Ta fram en ugnsfast form

Hyvla zucchini för att ha som lasagneplattor. Skär hallomi i tunna skivor.

Varva nu zucchini med hallomi och tomatsås. Lager på lager och sen högst upp lite valfri riven ost.

In i ugnen 20-25 min till hallomi är klar.

/J + M

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s