Kantarellsoppa

Snart är det påsk och dags för lite mer avancerad matlagning. 😉 förrätten Kantarellsoppa är alltid en hitt på vår påskmiddag.

Stek kantareller i en djup stekpanna tills de avdunstat all vätska. (Spar några stekta kantareller för garnering) Häll på en skvätt grädde så att kantarellerna täcks och låt reducera (koka ner).

Krydda med lite soja, salt och peppar samt en lite dash av cayennepeppar. 

Fram med stavmixern, mixa till puré. Servera med lite kantareller uppepå soppan. Fantastiskt enkelt och gott!

/M

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s