Fläskkarré aioli och stuvad grönkål

Fläskkarrén är stekt i smör med salt och peppar. Enkelt och gott.

Den stuvade grönkålen är hackad, sen stekt i smör med salt och en skvätt grädde på slutet som fått koka in tills gröbkålen blir mjuk.

Recept på aioli:

1 tsk dijonsenap, salt, pyttelite äppelcidervinäger, peppar. Blanda ihop med 2 äggulor och droppa i olja ca 2 dl till rätt konsistens. När du är nöjd pressar du i lite vitlök och smakar av med lite cayennepeppar. (Viktigt att alla ingredienser har samma temperatur när man startar, annars skär det sig).

/M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s