Stuvad vitkål med falukorv och ketchup

När jag var lite var favouritmaten stuvade makaroner med falukorv. Jag har äntligen hittat min ersättare. Den stuvade vitkålen tillsammans med falukorv och hemmagjord ketchup är motsvarigheten på lchf. 

Strimla vitkål och steg på svag värme i smör. Krydda med salt och peppar. När vitkålen är mjuk kan du hälla på grädde och låta det koka länge så att grädden blir tjockare. Smaka av med muskot och servera med stekt falukorv och hemmagjord lchfketchup.

(Ketchupen finns här på bloggen om du söker efter receptet)

/M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s