Lingonglass med pepparkakscrunch

Grundrecept glass ca 3-4 personer

3 dl vispgrädde, 2 ägg, 1 dl sockerfri lingonsylt blandas och lägga i glassmaskinen ca 1-1.5 h beroende om maskin. 
Pepparkakscrunch 

5-6 portioner
Mandelcrunch:

50 gram smör, 1,5 dl mandelmjöl och 1-2 msk sötning (stevia eller annan valfri sötning, smaka av). Mixa och smeta ut på bakplåtspapper. In i ugnen i 7-10 minuter på 175 grader. Låt svalna och smula över glassen före servering.

/M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s